diumenge, 3 de maig del 2015

NÉSTOR "Lo músic de l'horta"


Aquestos dies tenim una bona nova, lo Néstor ha guanyat lo premit més important de Lleida. Ens honora molt perquè aquest txicot és nascut a l'horta, los pares encara hi viuen, i ell quan ve de visita a la ciutat sempre torna a casa. Fa poc me'l vai trobar corrents pels camins de la Partida Mariola (ara li diuen running o alguna cosa així) i mos vam parar una estona a txerrar. Em va explicar que estava a Ginebra, sempre estudiant música, sempre volent aprendre més. Vam parlar dels últims anys, havia estat a Alemanya, Anglaterra,... sempre amb un bon somriure, sempre seguint lo seu sommni de ser un bon professional i afededéu que ho ha conseguit. 
Ja ho diu la dita "tria una fenya que tagrado i mai més tornaràs a treballar", lo Néstor su ha pres al peu de la lletra. Molta sort noi te la mereixes per que a més ets una boníssima persona.

Notícia Paeria:
El pianista i director d’orquestra lleidatà Néstor Bayona ha estat guardonat amb el Premi Internacional Ciutat de Lleida 2015, el guardó instituït per l’Ajuntament de Lleida amb l’objectiu de promoure la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d’influència. Amb aquest premi es reconeix públicament i institucionalment la trajectòria de persones, institucions, empreses o entitats de la societat civil que hagin destacat per la seva aportació al coneixement o el ressò internacional de Lleida i el seu entorn geogràfic a través de treballs dins dels àmbits acadèmic, científic, econòmic, social o cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada