dimarts, 15 de setembre del 2015

SALVEM LA RAMADERIA PIFARRÉ

Anrecordeu a pitjar i utilitzar:   #salvemramaderia    




Per què?   Pues mai amprenyat i mai cagat an tot de veure que novament uns domingueros dels trons tornen a tocar los pebrots als nostres amics de l'Horta aquest cop li ha tocat a la Ramaderia Pifarré. 
Pro que no tenen urbanitzacions per anar que han de venir aquí a fotre lo palter...aneu a la Cerdera o allà la vora la funerària o darrere los d'agronoms... pro no mos tortureu més ancorios.
Mireu dominguerets potser no u sabeu pro a Cambrils foten unes promocions molt bones de 2x1 an apartaments majos i amb vistes al mar...correu que l'oferta no espera.
Ara an serio an serio... ajuntament i autoritats foteu alguna cosa que això clama al cel.... Deixareu tancar una granja familiar i centenària a l'Horta pel capricho d'uns domingueros? Si hu feu marxo de Lleida... no reconec la meua ciutat si donem l'asquena a un cas serio com aquet que torna a maltractar los meus veins de l'Horta de Lleida.



1 comentari:

  1. Ostiqueta, men fai creus que hi haigo galifardeus d'aquestos. Jo demà puc comprar un piset on sigo i a fotre tots los veïns per imposar la meua música? Ambaparar! Els fotria ben remullats a la secla aquests que es pensen que lo món és seu i xafen als altres sense miraments. Tot lo suport del món lo fill de pagès. Demà xafarranxo. #salvemramaderia

    ResponElimina