dimecres, 30 de setembre del 2015

COMUNICAT DE RAMADERIA PIFARRÉ 30 DE SETEMBRE

COMUNICAT 30 DE SETEMBRE
Bon dia lleidatans i lleidatanes,
Aquest matí ens hem reunit representants de Ramaderia Pifarré amb alts càrrecs de La Paeria per abordar solucions al bloqueig de la nostra granja. La trobada ha estat cordial i en tot moment constructiva, novament la Paeria representada per la Tinent Alcalde de Lleida s’ha mostrat compromesa a resoldre la situació. Nosaltres agraïm les bones paraules i seguim esperant fets.
Per altra banda i independentment de la solució tenim la necessitat de fer-vos un agraïment a totes les persones que ens heu fet aquest incondicional suport públic... us estarem eternament agraïts. Per això aneu reservant el diumenge 4 d’octubre perquè us convidem a un esmorzar popular “botifarrada ‪#‎salvemramaderia”. En breu enviarem més informació de l’acte on presentarem un manifest popular que podreu signar , organitzarem activitats pels més petits i podrem passar una bona estona plegats.
Seguirem informant puntualment i en breu us farem arribar tots els detalls de l’esmorzar popular del diumenge. Tot plegat seguint amb l’estil de reivindicació democràtica, informativa i participativa que ens fa avançar lents però amb pas ferm. Demanem que tothom segueixi fidel a aquest estil. Tot i el gran sentiment d’indefensió hem de seguir tenint fe en la justícia.

Amb apreci,
Família Pifarré
#salvemramaderia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada