dissabte, 27 de desembre del 2014

FELICITEM AL CARLOS, UN PAGÈS DE PEL·LÍCULA QUE FA.... 40 ANYS!

Hola noi,
Sóc lo fill de pagès, famós a internet i al twitter, per això los teus germans m’han demanat que et fes un bon escrit en lleidatà….i mu diuen a mi que no sóc de lletra….aquestos menestrals qui els antengo que els compro.

Bé, entre tu i jo ens antendrem que tots dos som fills de pagès.
Lo primer felicitats per fer los anys, coranta són un bon sarpat. Sisquere conservos tota la salut que tens i lo carinyo de la teua gent. M’han dit que tens un tros de dona i dues txiquetes la mar d’aixerides…no es pot demanar res més…lo regalo et tocarà petit perquè hu tens tot punyetero.

La fenya que no falto… i per aquesta banda també nem bé, no una….no…..sinó fins a 3 (pagès, conductor d’autocars i conductor del servei de neteja)….noi, deixa alguna cosa per los altres.  És conya, endavant  i si tens energía …fot-li de valent pel broc gros!

Ja sabem que la vida mos posa dificulats, lo camí mai és pla i moltes vegades ple de clots però hi ha un secret… fer-lo amb bona companyía, amb ajuda i amb la família ben unida…i dues paraules clau que són importantíssimes… SEGUIR ENDAVANT.

Carlos, per despedimos et vull fer un comiat com Déu mana…Ostimeta! que sigos molt feliç i que la vida et vaigo bé que ets un paio molt majo. I ja ho saps… salut i força al canut!
Lo fill de pagès
@lofilldepages


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada