divendres, 2 d’octubre del 2015

COMUNICAT 2 D'OCTUBRE #salvemramaderia

COMUNICAT 2 D’OCTUBRE
Bon dia lleidatans i lleidatanes,

Seguim esperant pacientment algun gest de La Paeria. Mentre us fem arribar informació recent sobre el nostre cas. El passat 30 de setembre a última hora de la tarda ens van arribar 2 comunicats dels jutjats. El primer de l' Audiència Provincial de Lleida on ens informava que denega les mesures cautelars urgents demanades (desbloqueig del pas i lliure circulació fins al dictat de sentència definitiva) sense entrar ara a valorar el que plategem en el recurs d’apel·lació... el cas segueix obert i pendent de resolució final. L'Audiència deixa la porta oberta a la possibilitat d’estar davant d’una actuació il·legal fent referència a la VIA PENAL per possible comissió d’un delicte, que justament és la que també tenim plantejada des del dia del tancament.

Per altra banda el Jutjat d’Instrucció Nº 1 tribunal que coneix de la denuncia presentada el mateix dia pel tancament arbitrari del camí i que pot ser constitutiu de 2 delictes: a) realització arbitraria d’un dret propi (vulgarment: prendre’s la justícia per la pròpia mà) i b) coaccions per fer-nos desistir de la defensa dels nostres drets. Aquest tribunal decideix que hi ha indicis de la comissió de delicte i ordena iniciar el corresponent expedient, també demana informe a la Fiscalia sobre valoració dels fets.

Aquest matí rebrem un important suport del sector agrari. El coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Cavall visitarà Ramaderia Pifarré (UP) per fer arribar de primera mà la seva preocupació pel bloqueig al qual està sotmesa l’empresa familiar Ramaderia Pifarré.
Aprofitem el comunicat per recordar que el proper diumenge esteu tots i totes convidades a l’esmorzar popular “Botifarrada #salvemramaderia”. A partir de les 10’30h farem activitats pels més petit “ramader per un dia”, esmorzarem, farem la lectura d’un manifest i proposarem fer signatures de suport. Durant el dia d’avui farem difusió a la xarxa amb més detalls de les activitats matinals.
Ens veiem diumenge a la “Botifarrada #salvemramaderia”... seguim amb pas FERM!
Amb apreci,


Família Pifarré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada