divendres, 23 d’octubre del 2015

LO NOSTRE SÍMBOL

Los nostres amics de l'Horta, la família Pifarré, mos fan arribar aquesta informació par compartí. Som-hi... tots som #‎salvemramaderia‬ .

Ahir al vespre el nostre i vostre símbol de la vaca ‪#‎salvemramaderia‬ va saltar i sortir literalment de la xarxa per ocupar espais reals. I també per fer més present la nostra indefensió i injustícia a l’Horta lleidatana.
Per què aquest símbol? Com va néixer? La vaca és un animal pacífic i tranquil, es cuida de la seva vida, no molesta als altres....però si es posa en perill la subsistència o la vida d’un dels seus, la vaca utilitza tota la seva força per defensar-se i per garantir la seguretat d’aquells a qui més estima perdent tota por i destapant tot el seu coratge. Al símbol les lletres ocupen l’espai dels ulls de la vaca... Per què? Perquè els seus ulls sou tots vosaltres, les persones que amb ulls crítics mireu la realitat i valoreu si és o no justa, perquè volem que tothom ho vegi, perquè tot plegat clama al sentit comú. L’opinió pública ha jugat un paper clau a l’hora de posar llum al nostre cas... ha sigut i segueix sent la nostra gran força i esperança perquè es faci justícia.
Són moltes les persones de l’Horta que s’han ofert a fer-nos difusió, també gent de Lleida que ens han comentat que si els fem una pancarta la penjaran al seu balcó. Us deixem un enllaç amb el símbol per si en voleu fer una còpia i penjar al vostè comerç, a la vostra feina, a la vostra casa...al vostre gust. Podeu anar a: https://goo.gl/Nmgf5f

Gràcies amigues i amics... Seguim amb PAS FERM!

Amb apreci,
Família Pifarré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada