divendres, 2 d’octubre del 2015

VISITA I SUPORT D'UNIÓ DE PAGESOS #salvemramaderia

COMUNICAT VISITA UNIÓ DE PAGESOS

Una comitiva del sindicat majoritari a nivell català (Unió de Pagesos de Catalunya) encapçalada pel coordinador nacional d'aquesta entitat, Joan Caball Subirana, ha visitat Ramaderia Pifarré. Després de veure la situació de bloqueig productiu en la qual es troba Ramaderia Pifarré, Joan Caball ha manifestat: "Unió de Pagesos de Catalunya dóna el seu suport total a la Ramaderia Pifarré i demanem solucions immediates per la situació que estan passant". 
La comitiva del sindicat ha destacat la incomprensió de la situació després dels 22 dies de tancament i han observat de primera mà que la granja no pot abastir-se correctament. També han conversat dels detalls tècnics de la granja, del perjudici del benestar animal i de la multiplicació del treball que suporten els membres de Ramaderia Pifarré.
Unió de Pagesos es compromet a estudiar el cas i buscar solucions immediates davant la urgència pel tancament de la granja. Una altra entitat important en el sector agrari català que es suma al clam de #salvemramaderia i a la qual Ramaderia Pifarré ha agraït el seu gran gest.

Atentament,
Família Pifarré
#salvemramaderia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada